Pedicure

Werkwijze

Komt u voor de eerste keer, dan vindt er een screening plaats. Dit houdt in dat er een aantal vragen aan u gesteld worden die voor de behandeling van uw voeten van belang kunnen zijn. Daardoor kan het zijn dat een 1e behandeling iets langer duurt. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat u met goed verzorgde voeten weer naar huis gaat!

CDF_2233Pedicure Standaard (max. 45 min)

-desinfecteren voeten
-afvlakken verdikte nagels
-nagels knippen/polijsten
-verzorgen nagelomgeving
-verwijderen overtollig eelt/mechanisch afwerken
-verwijderen likdoorn(s)
-behandelen ingroeiende nagel
-behandelen kloven
-voeten incrèmen met verzorgende crème

Nagels knippen en verzorgen (max. 20 minuten)

Deelbehandeling (max. 15 minuten)

-verwijderen likdoorn
-drukvrij leggen ingroeiende nagel

Wellnessbehandelingen

Voetmassage (25 minuten)
-een fijne massage voor uw voeten. Stimuleert de doorbloeding, verwijdert afvalstoffen uit het lichaam, werkt ontspannend en de spieren en pezen in uw voeten worden soepeler.

Chinflex® voetreflexmassage (25 minuten)

-Deze voetreflexmassage is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunst. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels zijn weerspiegeld in de voeten. Na het losmaken van de voeten worden de reflexzones op uw voeten behandeld. Ook worden de meridianen op voeten en onderbenen gestimuleerd. Meridianen vormen samen met hun drukpunten een energiesysteem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

Wat zijn de effecten van een voetreflexmassage?

-stimuleert het zelfgenezend vermogen
-verbetert de werking van de organen en bloedsomloop
-verwijdert afvalstoffen uit het lichaam
-verlicht de gevolgen van stress
-werkt ontspannend

Tijdens een Chinese voetreflexmassage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt u zich heerlijk ontspannen, fit en vitaal.

Om de voetreflexmassage daadwerkelijk een moment voor uzelf te laten zijn, zal ik u verzoeken uw mobiele telefoon uit te schakelen voorafgaand aan de behandeling.

Voeten Spa  & nails (ca. 50 minuten)

Voeten reinigen, nagels knippen, reinigen nagelomgeving, daarna een voetenbad met voetenbadkristallen gevolgd door een voetenscrub  met suikerscrub van Koozaa. Tot slot een voetmassage met een verzachtende Koozaa massagecrème. Kop koffie of thee inbegrepen!

Extra in combinatie met een pedicurebehandeling

-Teennagels lakken met gellak van Orly of CCO. Er is keuze uit diverse kleuren.
Specialistische technieken

Nagelbeugel plaatsen

-een ingroeiende nagel is pijnlijk en gaat vaak niet vanzelf over. In overleg met u kan er voor gekozen worden om een nagelbeugel te plaatsen, Deze beugel kan ervoor zorgen dat de nagel niet meer de kans krijgt om in de huid van de nagelwal te dringen.

Nagelreparatie

-bij een gescheurde of (af)gebroken nagel, of indien het wenselijk is een gele, brokkelige nagel te verfraaien zodat u een mooie natuurlijk ogende nagel heeft, is reparatie met Wilde Pedique een uitstekende keuze!

Orthese

Een siliconen orthese is maatwerk en is bestemd om afwijkende teenstanden, rode of drukgevoelige plaatsen aan of tussen de tenen te ontlasten.

Anti-druk

Er wordt gewerkt met vilt van verschillende diktes, afhankelijk van de locatie. Anti-druktechniek kan worden toegepast om ervoor te zorgen dat een bepaalde plek drukvrij wordt gelegd (tijdelijk), of tot het moment totdat de cliënt een arts of een podotherapeut bezoekt.

Tevens verkoop van diverse voetverzorgingsproducten. Kadobonnen kunt u ook bij mij kopen in elke door u gewenste waarde. Deze worden feestelijk verpakt. Altijd leuk om kado te geven!